Klub Nyheder

Ny officiel rejsepartner

ProfilRejser-SportConcept logo Blues-Prima sort

Det er en stor glæde at kunne præsentere Profil Rejser som klubbens officielle rejsepartner. Aftalen gælder de næste 2 år og omfatter rejser med sponsorklubben samt kommende golfskoler, som vores nye træner Martin Hansen vil afholde. Der vil ligeledes være fordele for medlemmer som benytter Profil Rejser. Tilbud og aktiviteter via Profil Rejser, vil blive meddelt i nyhedsbreve. Vi håber at klubbens medlemmer vil tage godt i mod vores nye sponsor.

Profil Rejser er specialiter i konceptrejser, og kan skræddersy din rejse alt efter dit behov. Nærmere introduktion kommer i klubbens næste nyhedsbrev. Velkommen til Profil Rejser.

I dag har vi fået en Vice Europamester på Ledreborg Palace Golf Club.

Kim Worm spillede med det danske Senior EM hold på PGA National of Sweden.

Her blev det desværre  til et finale nederlag til storfavoritterne fra Irland. Dette dog efter omspil i 2 matcher, så der var megen nerve på. Øv, for det danske hold. Men, det var en kæmpe overraskelse bare at væremi finalen. Tillykke med det, men jeg er sikker på at spillerene ikke er glade for en 2. plads i dag. Dog vil de nok se tilbage på en fantastisk uge med god golf, dårligt vejr, og så meget tæt på den helt store triumf.

Danmark spillede flot i slagspilskvalifikationen. I hulspilsmatcherne, blev det til sejre over Spanien og Skotland inden dagens finale mod Irland som er KÆMPE favoritter.

EM20Senior20dansk20glæde

Fra venstre: Christian Langkilde. Michael Flindt, Kim Worm, Tony Jensen, Henrik Daugaard, Hans Henrik Jacobsen og holdleder Hans Stenderup