Spil golf på Ledreborg Palace Golf Club - også til vinter

Vi har et super tilbud til dig, der ser golf som en sport der foregår udendørs, hele året*.

 

 LPGC banner 09-2017-V1

 

 Regler for Vinterspil til Sommergreens på Ledreborg Palace Golf Club.

- Banen er helt lukket såfremt der er frost eller sne. Det er alene klubben chefgreenkeeper, som afgør om banen er  åben. Dette meddeles kl. 8.00 hver      morgen på klubbens hjemmeside. Klubbens par 3 bane vil dog altid være åben for spil.

- Skulle du se rimfrost i din have eller på øvrige græsarealer, må du forvente at banen er lukket.  Dette udelukker ikke baneåbning senere på dagen.

- Ledreborg Gods afholder et antal jagter i vinterperioden. Disse skal respekteres og der er allerede indsat blokering i Golfbox, som du kan gøre dig bekendt med.

- Såfremt du ønsker at konvertere eller tillægge et sekundært medlemskab på Ledreborg Palace Golf  Club, refunderes Vinterspil på Sommergreens i det årlige kontingent for 2018.

- Vinterspil på Sommergreens kan kun erhverves af  Fuldtidsmedlemmer af Dansk Golf Union. Ledreborg Palace Golf Club kan på forlangende kræve dokumentation herfor.

Vi glæder os til at se dig på banen. Også til vinter.

Til orientering

De seneste 2 sæsoner har klimaet været god ved os. Vi har kun haft lukket for spil til Sommergreens i ca. 3 uger hvert år. Så du får meget golf for pengene. Vi giver dog ingen garanti for hvor lang perioden for Vinterspil på Sommergreens vil være.

Udfyld nedenstående blanket i dag, så er du klar til at spille på Ledreborg Palace Golf Club 15. oktober. Du vil ikke fortryde det.

Vinterspil på Sommergreens